27.11.2010

Konkurranse hos Hannes strikkerier.

Er konkurranse i denne bloggen jeg følger. En flott og kreativ blogg! Her er mulighet å vinne tovete votter og nydelige stoff knapper. Ta turen innom Hannes blogg: http://hannes-strikkerier.blogspot.com/2010/11/konkurranse.html

15.11.2010

Heldress

Deilig ulldress til min skjønne lille jente! Hadde masse rauma lammeull i den lyse lilla fargen liggende. Så da fant jeg ut at d skulle bli en deilig heldress til minstemor. Oppskriften er fra boka "strikk til nøstebarn". Dressen er strikket med totråder. Kjøpte inn litt mørk lilla for at ikke dressen skulle bli for kjedelig. Skjønne knapper fant jeg på den lokale strikkebutikken, Lillings. Elsker disse dressene.

Genser med rundfelling.

Det ar andre gang jeg strikker dette mønsteret. Sist ble det en naturhvit med rosa og lilla farger til min niese på mannens side. Genseren er deilig og tykk. Så når jeg skulle strikke 1-års gave til nevøen min falt valget igjen på denne. Strikket etter oppskrift fra Dale og i garnet dale freestyle. Siden denne er til en gutt krevdes det også litt mere "guttete" farger.

Lillesøster kjole.

Her er "lillesøster" kjolen fra Tora Frøseth. Denne er strikket til lillesøsteren her i huset i Kauni regnbuegarn.Nydelig tynt ullgarn med fantastiske fargeskift. Knapper fant jeg i norgesglasset mitt.