21.06.2009

gravidemage

Lekt litt med mitt nye kamera. Så her er jeg med gravidemagen på stranda. Synes det ble et stilig bilde. Snart 30 uker på vei her.

Kort

Noen forskjellige kort jeg nettopp har laget.

2-års kort

Kort til ungene i snuppas barselgruppe.

09.06.2009

Gammelt skap

Et gammelt skap som sto på loftet i huset da vi overtok det ble slik ved hjelp av litt oljemaling i fargen lys antikk og en ny knott. Det skal brukes til oppbevaring av utetøy til familiens småtroll. Har så lite oppbevaringsplass i gangen.

Skap fra skeidar med ny vri.

Kjøpte et skap med fire skuffer til snuppa på skeidar. Lillebror/lillesøster må overta kommoden hennes. Men syntes skapet var kjedelig. Helt glatt hvitt og med hådtak i stål. Med ei krone og noen penere porselensknotter ble det mye penere og mer passende til ei lita snuppe.

Ribbestrikket barnegenser

Snuppa har fått ny genser. Strikket i rester av rauma finullgarn. Oppskriften er fra nøstebarn.

babypledd

Nøstebarn pledd til lille i magen. Strikket det i tynn brun alpaca og heklet kanter på det til slutt. Kjæmpe deilig, mykt og luftig. Og ikke minst fort gjort.

Kjørepose

Har strikket denne kjøreposen til den lille i magen. Tykk og god til en septemberbaby. Er laget hull bak slik at den kan brukes i bilstol også. Falt for knappene, stor brune perlemorshjerter.
Har brukt garn av typen eskimo og oppskrift fra boka "myk start".

07.06.2009

http://vimsemaisa.blogspot.com/2009/05/stere-enn-sukkerspinn.html Se her! Masse nydelig å se på i tillegg til bloggcandy!

Hentesett

Snuppa i hentesettet jeg strikket til henne. Det er strikket etter oppskrift fra garnstudio i deilig, myk alpaca. Her er hun ca 6 uker gammel.

Genser herre

Genser jeg strikket til lillebroren min. Fikk mannen til å stå modell. Strikket i egen design men med et mønster fra raumagarn.

Votter herre

Votter med motiv av nordlandsbåt og fjellet i bakgrunn er Hammarøyskaftet. Disse er egenkomponerte med inspirasjon fra et par votter fra Færøyene. Har selv tegnet motivet. Er strikket i gave til min mors mann.

Bamsedress baby

Bamsedress. Denne strikket jeg til jenta vår da jeg var gravid med henne. Har siden måtte strikke noen til da altfor mange synes den er så søt. Er hel fot og vott faststrikket på dressen. Men med små knapper under votten kan det kneppes opp og igjen ved behov for små babyhender. Utrolig god dress. Oppskrift fra sandnesgarn.

Kudress baby

Denne dressen strikket jeg på bestilling for et par år siden. Synes den er veldig søt med kumønsteret. Er oppskrift fra dalegarn, men jeg har gjort noen små endringer selv. Mye arbeid med denne.

Kjole barn

Kjole i brun cordfløyel. Hjertet er klippet ut av et gammelt sengesett. Elsker det grønne retromønsteret. Har også brukt det samme stoffet som for i kjolen. Desverre ble den litt smal til jenta vår. Så enten blir det gave til noen, eller kanskje vi får ei jente til til høsten...

Selebukse barn

Selebukse i fleece sydd til sutten til ei venninne¨. Aplikert på noe stoff med traktorer på i front. Buksen er sydd av fleecepledd fra Kid, mens "john deere" stoffet er i flanell og bestilt på nett.

Vognteppe og hentesett

Dette vognteppet og hentesettet har jeg strikket på bestilling. Vognteppet er strikket i rillestrikk og heklet sammen. Hentesettet er i perlestrikk. Begge oppskriftene er fra garnstudio.

Baby seng

Denne sengen er gammel. Pappaen min sov i den da han var baby. Han er født i 1945. Mange små har sovet i den siden. Malte den før jenta vår ble født i fargen lys antikk. Kronen er kjøpt på skeidar og limt på. Mens skriften har jeg selv malt på med gullfarget hobbylack. Gleder meg til den skal taes i bruk igjen til høsten.

Dåpskjole

Denne strikket jeg for ca 5 år siden. Den er blitt brukt av tre av mine nevøer og min egen lille datter. Måtte legge med et bilde der man ser litt detaljer. For det er nemlig sydd i kremfargete perler rundt hals og armer på kjolen og rundt kanten på lua. Den er strikket i mandarin petit etter mønster fra sandnes garn.

Kort

Her er noen av mine siste kort. Scrappet litt her om dagen. Litt inspirert av vintage for tiden.

Endelig...

Da har jeg fått opprettet blogg. Men har desverre masse å gjøre i dag. Må ut å male... Håper å få lagt inn noen bilder ol i løpet av kort tid.